fbpx

SMUČANJE 2015/16

Novice

Kompasov najbolj »ledeni« katalog SMUČANJE 2015/16 je že »pobelil« vsa prodajna mesta in zagotavlja bolj vznemirljivo smuko.

Kompasov najbolj »ledeni« katalog SMUČANJE 2015/16 je že »pobelil« vsa prodajna mesta in zagotavlja bolj vznemirljivo smuko kot kadarkoli.

Pr(a)vi čas za smučanje! Nov sneg, atraktivno, a skoraj prazno smučišče, po smuki pa zabava – to je le del prijetne zgodbe, ki jo že decembra lahko doživite na Kompasovih otvoritvah smučarske sezone. Top otvoritev sezone bo že drugič v Matreiu, kjer se bo ponovno treslo skupaj z Big Foot Mama. Na Kronplatzu bomo vstopili v smučarsko sezono z revijo Grazia, tam dame čaka še prav posebno presenečenje, visokogorski Val Thorens vabi na »Boarderweek«, Kranjska Gora pa že konec novembra vabi družine. Na otvoritvah bo ekskluzivno za Kompasove goste na voljo BMW xDrive – zimska vožnja z inteligentnim štirikolesnim pogonom, ponovno letos tudi brezplačno testiranje smuči Salomon.

Najboljši recept za odlične družinske počitnice so Kompasovi družinski klubi, s programi za otroke in mladostnike (Mini & Cici & Maksi klub) ter s Kompasovim klubom za vse generacije v Franciji (Valmeinier, 23. 1.-30. 1. 2016). Pester program za družine, ki vsako leto znova razveseljuje.

Kompasova šola smučanja se tradicionalno odvija v januarju in v času zimskih počitnic. Namenjena je malčkom za zabavne prve korake na snegu in za vse, ki si želite ponovno zbuditi veselje do smučanja ali nadgraditi svoje smučarsko znanje. Vrhunsko usposobljeni in visoko motivirani učitelji vas bodo z veseljem popeljali do novih smučarskih spoznanj v Bad Kleinkirchheimu, Matreiu in Katschbergu ter na Kronplatzu, v Folgari-ji in San Martino di Castrozzi. Ko je učenje smučanja zabava!

Vedno razigrani so zaključki sezone v pomladanskem času. Ko bodo nekateri že lovili prve spomladanske sončne žarke na Mediteranu, boste na zaključkih sezone na Kronplatzu in v Val Thorensu (Kompasova smučarska tradicija, ki traja že 30 let) poskrbeli, da do naslednje zime ne bo preveč smučarske praznine.

Sobotni enodnevni izleti z organiziranim prevozom, vsako soboto drugam, vabijo, da se prepustite smučarskim užitkom in zabavi na dan, ko prav za vse poskrbi Kompas. Izleti se bodo odvijali vso »belo« sezono, cena od 39 € na osebo in vključuje avtobusni prevoz ter celodnevno smučarsko vozovnico.

 Super popusti za zgodnje prijave (lahko prihranite do 20 % ali do 242 € na apartma), izbrana ponudba, na vprašanje tudi luksuzni hoteli, smučarski tedni z ugodnimi paketi, Kompasovi klubi, Kompasova šola smučanja, nepozabne otvoritve in zaključki sezone, enodnevni izleti in organizirani avtobusni prevozi, vse to je Kompasova zima. In še – prvim sto, ki bodo rezervirali sedemdnevne počitnice, Kompas podari dnevno smučarsko vozovnico za eno izmed slovenskih smučišč.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Načrtujte svojo zimsko pravljico čim prej in z zgodnjo prijavo znatno prihranite. V Kompasu smo pripravljeni na vse vaše želje in smučarske zavoje.

Za več informacij in rezervacije pokličite 01 2006 111, se oglasite v najbližji Kompasovi poslovalnici ali prelistajte ponudbo prek www.kompas.si.


Sledite nam


RSS Ustavi se!